„Farming Simulator 17 by měl ukázat i jatka“
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka „Farming Simulator 17 by měl ukázat i jatka“

„Farming Simulator 17 by měl ukázat i jatka“

David Plecháček

David Plecháček

7. 9. 2016 12:42 20
Reklama

Orat pole, sklízet obilí, odvážet jej do sila... a zabíjet prasata. Tak by mohl vypadat Farming Simulator 17. Vážně - ono se to totiž nemusí zdát, ale počítačová hra by mohla sloužit jako dobrý nástroj politického a ideologického boje. PETA, největší nezisková organizace bojující za práva zvířat, takhle chtěla využít výše zmíněný Farming Simulator.

Ročník se sedmnáctkou v názvu bude totiž nově obsahovat vepříny. To pochopitelně rozezlilo právě zmíněnou organizaci PETA, která zaslala dopis vývojářům ze studia Giants Software s jednou malou prosbou. Její celé znění si můžete přečíst níže.

Vzhledem k oznámení, že Farming Simulator 17 bude obsahovat prasečí farmy, se na vás obracíme s prozbou o zařazení záběrů přímo z jatek. Abyste vyobrazili celý průmysl věrohodně a mohli jej nazývat simulací, Farming 17 by měl obsahovat veškeré aspekty, které se ho týkají, a měl by tedy obsahovat i to, co se děje s prasaty, když jsou posláni na jatka.

„Farming Simulator 17 by měl buď ukázat hrozivou realitu spojenou s prasečími jatkami, nebo by se měl změnit na Vegan Farming Simulator 17, v němž by si hráči pěstovali políčka - cokoliv jiného by bylo dehonestující,“ říká k celé kauze evropská zástupkyně PETA Harriet Barclay. „PETA vyzývá všechny, komu připadá zařazení porážek prasat do simulátoru jako přespříliš, aby se oprostili od skutečného pojídání masa a jedli jen „nenásilné“ veganské potraviny,“ dodala.

A teď ještě čekat, jakou odezvu vyvolá oznámení ženských postav. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama