Vývojáři ARK obhajují placené rozšíření
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři ARK obhajují placené rozšíření

Vývojáři ARK obhajují placené rozšíření

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

6. 9. 2016 11:40 13
Reklama

Ark: Survival Evolved je jednou z mnoha her, které si můžete zakoupit v rámci předběžného přístupu. Ať už k takovým titulům přistupujete jakkoliv, vývojáři vždy varují, že nejde o finální produkt a frekvence updatů se hra od hry liší. Je proto trochu zvláštní, když titul v early access dostane placené rozšíření, jako se tomu stalo u Ark. Vývojáři proto přispěchali s vysvětlením a placený obsah obhajují.

Hlavním důvodem, proč se rozpracovaná hra dočkala DLC Scorched Earth, je podle lidí ze studia Wildcard snaha osvojit si postupy pro vydávání podobných balíků po oficiálním launchi hry. Přijít v ostrém provozu, že něco nefunguje, je totiž zbytečně riskantní a vývojáři by mohli přijít na to, že šlápli vedle. V tomto případě tak mohou zkoušet nejen technologickou implementaci nového obsahu, ale také reakci hráčů.

„Rozumíme, že tohle není po chuti všem, ceníme si však možnosti, dopředu zjistit, jak budou rozšíření ve hře fungovat,“ píší lidé z Wildcard. Slibují také, že nyní, když už si všechno vyzkoušeli, nebudou muset v budoucnu čelit v souvislosti s DLC velkým chybám a problémům.

Jen pro úplnost dodáme, že Ark: Survival Evolved je v programu předběžného přístupu od června 2015 a zmiňované DLC se na Steamu prodává za 19,99 eur; základní hra je k dostání za 27,99 eur, nyní se slevou za 16,79 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama