Deset minut záběrů z PC verze Gears 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deset minut záběrů z PC verze Gears 4

Deset minut záběrů z PC verze Gears 4

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 9. 2016 08:35
Reklama

Čtvrté pokračování série Gears of War je už za dveřmi a pro Microsoft jde o jedno ze zásadních želízek v ohni letošní podzimní sezóny. Hra ovšem nevychází jen na Xbox One, domovem značky se po letech stane i PC. A právě z něj pochází deset minut nových záběrů z hraní.

Nedávno vás David informoval o tom, že autoři Gears 4 staví na ovládání přes gamepad, které je pro tuto herní sérii typické. Novináři ze serveru PC Gamer jsou si však dobře vědomi faktu, že ne každý hráč na PC je ochoten akceptovat konzolové ovládání a nedá dopustit na osvědčenou kombinaci klávesnice a myši. Hráli tedy hru za pomoci těchto periferií a jejich dojmy jsou rozhodně pozitivní. Nejen z toho, jak se hra ovládá, ale zejména jak solidně na PC běží. Po neblahých zkušenostech z mizerné optimalizace Gears of War: Ultimate Edition a Quantum Break se zdá, že Microsoft konečně začal PC brát opravdu vážně a nabídne na něm bezproblémový zážitek.

Nové video sleduje cestu čety hrdinů společně s legendárním Marcem Fenixem na cestě k jakémusi pohřebišti Locustů. Bohužel brzy zjistí, že mrtvá těla starých nepřátel byla nakažena Swarmem. Hra běží naprosto plynule i v těch nejvypjatějších scénách a kromě přestřelek můžeme obdivovat starou a poničenou architekturu planety Sera, která přežila už řadu válek, jen aby se dostala do té současné. Určitě stojí za to vypíchnout i efekty počasí, řádící bouře je ideálním prostředkem, jak předvést velmi povedené částicové efekty a spoustu haraburdí ve vzduchu. Však se podívejte sami. Gears of War 4 vycházejí 11. října pro Xbox One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama