Steam a Win10 verze QB budou rovnocenné
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Steam a Win10 verze QB budou rovnocenné

Steam a Win10 verze QB budou rovnocenné

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 8. 2016 08:59 3
Reklama

Minulý týden vás Jirka informoval o tom, že se PC verze letošního akčního počinu Quantum Break finského studia Remedy chystá kromě Windows Store chystá i na Steam a dočká se i velmi pěkné fyzické kopie. Celá situace ale vzbudila řadu dotazů z řad hráčů a některé z nich se dočkaly odpovědi.

Verze pro Steam bude totiž podporovat DX 11 i DX 12 a mnoho hráčů zajímalo, jestli bude i verze pro Windows 10 z Microsoft Store updatovaná pro podporu obou těchto API. Této nejistotě nahrával i fakt, že se PR šéf Remedy Tomas Puha v minulosti vyjádřil ve smyslu, že jakékoli další updaty pro Quantum Break jsou vysoce nepravděpodobné.

Minulý pátek se ovšem situace změnila a Puha uvedl, že obě verze budou rovnocenné a všechny updaty, které dostane ta pro Steam, se objeví i v té pro Windows 10. V jeho vyjádření doslova stojí: „Updaty verze Quantum Break pro Steam vyjdou i pro Win10 verzi a naopak. To je jisté. Omlouvám se za předchozí zmatky. Neopouštíme jednu verzi pro tu druhou. Parita je pro nás důležitá. Další detaily poskytneme brzy.“

Bude pro vás opětovné vydání Quantum Break bez omezení Win10 platformy důvodem k pořízení hry? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama