Farming Simulátor 17 přinese prasata a vlaky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Farming Simulátor 17 přinese prasata a vlaky

Farming Simulátor 17 přinese prasata a vlaky

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 8. 2016 09:35 2
Reklama

Pokud jste, podobně jako my, městští hejsci, kteří se k poctivé fyzické práci na farmě dostanou výlučně za pomoci některého z virtuálních simulátorů, měli byste rozhodně zpozornět. Už 25. října totiž vychází nový díl populárního Farming Simulatoru, tentokrát s číslovkou 17. A jak je u série zvykem, i toto pokračování přinese několik přelomových novinek.

O tom, že konečně budete moci hnojit, kydat a sklízet i v sukních, jsme vás už v minulosti informovali. Ženské farmářky ovšem nejsou jediným přírůstkem, který si pro nás vývojáři z GIANTS Software připravili. Asi nejzásadnější novinou jsou totiž řiditelné vlaky, které vám pomohou přesouvat objemné náklady z místa na místo, ať už půjde o krmivo, dřevo nebo dobytek.

A u dobytku ještě zůstaneme. Poprvé v sérii vám totiž hra umožní chovat i prasátka. Přibyde i pěstování slunečnic a celkem se můžete těšit na 250 unikátních zemědělských vozidel od 75 různých značek. Navíc se ve hře objeví i nová mapa inspirovaná skutečnou lokací Goldcrest Valley v USA. Je nám jasné, že budete celou tu nádheru chtít vidět v pohybu, proto přikládáme nový trailer, který vývojáři vytvořili k příležitosti výstavy Gamescom.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama