Trademark Deep Down prodloužen o půl roku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trademark Deep Down prodloužen o půl roku

Trademark Deep Down prodloužen o půl roku

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 8. 2016 11:00
Reklama

Vzpomínáte si ještě na Deep Down? Na trailer z E3, který leckomu vyrazil dech a dodal ne zcela naplněnou naději, že právě takhle budou vypadat hry na nových konzolích? Hra se zpočátku tvářila jako sourozenec Dark Souls, brzy však přibyly informace o prolínání dějových linek mezi fantasy středověkem a vývojářskou vizí budoucnosti. Zároveň se začalo mluvit i o velkém důrazu na multiplayer a pak? Pak jakoby se po hře slehla země.

Naposledy jsme o ní slyšeli letos v únoru, kdy si Capcom nechal o šest měsíců prodloužit ochrannou známku Deep Down. Někdo se v té době možná radoval, že se o hře konečně v nejbližší době něco dozvíme, jenže to by k onomu prodloužení nesmělo dojít už po čtvrté bez nějakých větších řečí okolo.

Šest měsíců však uplynulo jako voda a situace se opakuje. O Deep Down nic nového nevíme, na E3 se hra neobjevila a jedinou novinkou, kterou vám tak můžeme přinést, je fakt, že si Capcom nechal ochrannou známku prodloužit o dalších šest měsíců. A to je vše. Můžeme tedy jen znovu doufat, že se třeba na Gamescomu nebo Tokio Game Show o hře objeví nějaké nové zprávy. Jinak se dá počítat snad jen s tím, že vám v únoru 2017 přineseme novou zprávu o dalším prodloužení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama