Hráči si v Prey osvojí unikátní schopnosti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči si v Prey osvojí unikátní schopnosti

Hráči si v Prey osvojí unikátní schopnosti

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 8. 2016 13:18 2
Reklama

O Prey už jsme dnes jednou psali v souvislosti s prvním gameplay trailerem. Ale zajímavých informací na konto novinky od texaské pobočky Arkane Studios se objevilo víc, takže se rozhodně musíme k této nadějné akci ještě vrátit.

Zahraniční média přinesla další podrobnosti o hře zasazené do roku 2032 na stanici Talos I. Přímo na QuakeConu bylo z temné FPS k vidění více, než ukázal trailer. Jak už jsme psali dříve, hlavní hrdina Morgan Yu je součástí experimentu, který má za cíl pozměnit lidskou rasu. Nakonec se stane prvním člověkem obdařeným mimozemskými dovednostmi.

PC Gamer přinesl informaci, že mimozemšťané mají schopnosti, které si Morgan může osvojit. Umí se například vydávat za neživý předmět. Časem to dokáže i hlavní hrdina, potažmo hráč. V prezentované ukázce na sebe vezme podobu hrnku, aby se dokutálel malým otvorem v okně do uzavřené místnosti.

Chybět nebude ani schopnost zpomalit čas nazvaná Kinetic Blast. Podle webu Twinfinite se Morgan může změnit také v minu a odpálit sám sebe na vysokou římsu.

O nic méně důležité ale nebudou ani zbraně a všemožné nástroje, které bude mít Morgan po ruce. Kupříkladu implodující granty do sebe vcucnou veškeré blízké úlomky a zprostředkují hráči materiál, který využije ve výrobních stanicích. Tady si budete moci postavit téměř jakýkoli předmět ze hry. A pak je tu třeba zbraň nazvaná Gloo Gun či Gloo Cannon, která nepřátele vymáchá v jakési rychle tvrdnoucí pryskyřici, jež je znehybní.

Stejně tak ji ale lze podle autorů využít k tomu, abyste si vytvořili cestu do jinak nedostupné oblasti. Kromě toho si poradí rovněž s ohněm a dokáže neutralizovat všemožné pasti.

Hráčům má být podle magazínu GamesRadar od samého počátku přístupná skoro celá vesmírná stanice, takže hra bude ještě víc open world než Dishonored, kde šlo o vzájemně nepropojené levely, které připomínaly taková otevřenější hřiště. K tomu má být navíc základna Talos I obíhající na orbitě kolem Měsíce opravdu velká. Navíc bude zamořená mimozemskými nepřáteli, kteří se budou stejně jako vy moci vydávat za něco, co nejsou. Stále se tak musíte mít na pozoru.

Vývojáři se kromě traileru podělili také o první screenshoty ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama