Nová Lara okopírovala obal od Uncharted
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová Lara okopírovala obal od Uncharted

Nová Lara okopírovala obal od Uncharted

David Plecháček

David Plecháček

20. 7. 2016 08:46 4
Reklama

Včera vyšlo najevo, že staronová Lara Croft vyjde na PS4 11. října. Nad čím se ale nejeden fanoušek pozastavil, byl samotný obal Rise of the Tomb Raider, jenž vyjde ve speciální výroční edici. Proč? Nápadně se podobá obalu remasterované kolekce Uncharted.

Jistá podobnost neunikla ani samotnému Neilu Druckmannovi, kreativnímu režisérovi Naughty Dog, a tak celou situaci glosoval prostřednictvím svého účtu na Twitteru. „Nejdříve Melania Trump a teď tohle,“ povzdechl si v narážce na spekulace, kterak manželka Donalda Trumpa okopírovala část projevu, který v minulosti pronesla současná první dáma Michelle Obamová.

Samozřejmě že i Druckmann se na nový - i když rok starý - díl od Crystal Dynamics těší, stejně jako my. Jsme hlavně zvědaví, jak se povedou vylepšení, která nás díky dvacátému výročí čekají. Na jejich seznam se můžete podívat zde a samozřejmě se s námi podělte o vaše postřehy ze samotného obalu. Jedná se o náhodu nebo si vývojáři s vydavatelem vzali část cizího nápadu?

Nová Lara okopírovala obal od Uncharted
i Zdroj: Hrej.cz

My vám můžeme hlavu zamotat ještě jednou, a to totiž tím, že je to možná celé naopak. Jak zjistíte z naší galerie, v roce 2014 vyšla "Definitivní edice" Lary, která ve sběratelské edici obsahovala i art book. Jeho obal ale pro změnu nápadně připomíná styl, se kterým přišel o rok později Uncharted: The Nathan Drake Collection. Tak kdo vlastně nakonec kopíroval od koho?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama