Xbox One S se začne prodávat 2. srpna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox One S se začne prodávat 2. srpna

Xbox One S se začne prodávat 2. srpna

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 7. 2016 14:02 8
Reklama

Microsoft oficiálně potvrdil, že konzole Xbox One S vstoupí do obchodů 2. srpna ve verzi obsahující 2TB disk. Toto datum platí pro český i slovenský trh. Levnější modely ale přijdou na řadu až později.

Už dříve oznámené konzole s diskem o velikost 1 TB a 500 GB budou v prodeji až později. Přesné datum však nyní známé není. V USA se bude 2TB model prodávat za 400 dolarů, 1TB za 350 dolarů a 500GB model za 300 dolarů, tedy v přepočtu přibližně 7340 až 9800 korun. České ceny se pohybují okolo 10 500 korun za nejvyšší verzi.

Microsoft láká, že nová konzole je o 40 procent menší, má napájecí zdroj uvnitř konzole, díky technologii HDR nabídne lepší podání barev a chlubí se podporou 4K videa u streamovacích služeb Netflix a Amazon Video i podporou 4K UHD Blu-ray filmů. Součástí balení je také vylepšený ovladač, který se 2. srpna začne prodávat i samostatně za 60 dolarů.

Konzole Xbox One S s menšími disky by se měly objevit v prodeji v prosinci, slibuje Microsoft, ale přesné datum naneštěstí neznáme. Tuto revizi výrobce představil v červnu na E3 v Los Angeles. Nový model lze postavit i vertikálně a 2TB verze má v balení dokonce rovnou stojánek. Nižší modely jej neobsahují, ale lze ho dokoupit zvlášť za 20 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama