Spotify se na Xbox One jen tak nepodívá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spotify se na Xbox One jen tak nepodívá

Spotify se na Xbox One jen tak nepodívá

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

18. 7. 2016 12:00 1
Reklama

Mimo území spojených států je v podstatě nemožné, využít veškerý zábavní potenciál herních konzolí. I proto fanoušci vcelku často slyší na jakoukoliv službu, která je pro ně dostupná, o to víc, jedná-li se o něco exkluzivního. Tak jako partnerství hudebního portálu Spotify s PS4, kvůli kterému se služba pravděpodobně neobjeví na Xbox One.

Hráči možná ještě doufali, že si budou moci pouštět hudbu do svých her i na XOne, zástupci Spotify ale potvrdili, že nic takového neplánují a dál se věnují závazkům, vzešlých ze spolupráce se Sony. Soudě podle Twitteru Spotify to dokonce vypadá tak, že nikdo ani nemá tušení, že by o něco takového měli majitelé Xbox One zájem, takže aplikace pravděpodobně není ani ve vývoji.

Jediné, k čemu se tedy může konkurence Sony upínat, je zpřístupnění podobné funkce prostřednictvím nástrojů operačního systému Windows 10, s čímž se v případě Xbox One počítá na srpen. Samozřejmě se ale nebudou moci uživatelé spolehnout na hudební knihovnu Spotify, ale pouze hudbu, kterou disponují na svých USB pamětích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama