Netradiční strategie Reus zamíří na konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Netradiční strategie Reus zamíří na konzole

Netradiční strategie Reus zamíří na konzole

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 7. 2016 09:39 1
Reklama

Božská strategie Reus nás před třemi lety celkem zaujala a přinesla hráčům netradiční možnost ovládat svět kolem nás skrze jednoho z božských obrů. V letošním třetím čtvrtletí by pak tento zajímavý projekt měl dorazit také na konzole.

I tam se hráči dočkají možnosti ovládat jednoho ze čtyř mocných obrů s unikátními schopnostmi, za pomocí kterých mohou ovládat prakticky všechno – od vytváření samotné podoby krajiny, po interakci s více jak stovkou rostlin, zvířat a surovin, a ovlivňovat tak veškerý život kolem nich. S jednou věcí však nešlo manipulovat před lety v PC verzi a nepůjde s ní celkem pochopitelně manipulovat ani nyní – lidské pokolení samotné. To jediné má totiž svojí vlastní a neovlivnitelnou vůli.

Obyvatele fantaskního světa tak lze pozorovat, trestat i chválit, jakákoli přímá interakce však ve hře není možná a na zadávání příkazů můžete hned zapomenout. Výslednému snažení to však rozhodně nevadí, a hráči sami tak mohou rozhodovat a nepřímo ovlivňovat to, zda bude jejich národ žít v míru a prosperitě, či nikoli. Fantazii se meze příliš nekladou, a na podzim tak hra v kooperaci s holandským vydavatelem Soedesco dorazí ve formě digitálního i krabicového titulu na PlayStation 4 a na Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama