Warneři by rádi měli na E3 vlastní show
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Warneři by rádi měli na E3 vlastní show

Warneři by rádi měli na E3 vlastní show

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 6. 2016 08:50
Reklama

Zdá se vám, že velkých tiskových konferencí rok od roku na E3 přibývá? Může být ještě “hůř”. Po Bethesdě by se mohla mezi velké vydavatele s vlastní keynote přidat také herní divize Warner Bros. Magazínu VentureBeat to řekl prezident Warner Bros. Interactive Entertainment David Haddad.

Nikoho zřejmě nepřekvapí, že záležet bude především na tom, jak silné portfolio titulů bude mít v příštích letech Warner k dispozici. Letos to podle Haddada ještě nedávalo smysl, ale v budoucnu by se to mohlo změnit. Předpokladem je ale lineup, který utáhne takovou akci.

Warneři přitom rozhodně nemají o velké tituly a značky nouzi. V jejich držení byste našli hned několik výrazných IP. Vydávají série Batman Arkham, Lego hry, Mortal Kombat a patří jim práva třeba i na F.E.A.R. Těsně před E3 oznámil tento vydavatel Injustice 2, na konferenci Sony se pak ukázal VR Batman a na veletrhu pochopitelně nechyběl ani počin Lego Star Wars: The Force Awakens.

Warneři kromě toho vydali v posledních letech třeba Mad Maxe od Avalanche Studios nebo Middle-earth: Shadow of Mordor studia Monolith Productions, které jim dokonce patří. Kromě toho WB vlastní týmy NetherRealm Studios, Rocksteady Studios, Traveller's Tales, Turbine či interní studio sídlící v kanadském Montrealu, které má na svědomí například Batman: Arkham Origins a v tuto chvíli má pracovat na nějaké další hře podle DC Comics.

Otázkou je, zda by se Warneři ukázali výjimečně formou tiskovky na E3, anebo se chtěli účastnit pravidelně. Ostatně i Bethesda ještě loni tvrdila, že konference je výjimečnou událostí, ale i přes slabší lineup letos v LA uspořádala vlastní prezentaci znovu.

Není ovšem vůbec jasné, kam by se taková akce vmáčkla. Další firmou, která má papírově potenciál na takovou show a nyní toho nevyužívá, je Take-Two Interactive, do jehož království spadají společnosti Rockstar Games a 2K Games nebo studio Firaxis Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama