Nahradí Allison Road hra Side Effect?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nahradí Allison Road hra Side Effect?

Nahradí Allison Road hra Side Effect?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

20. 6. 2016 13:31 1
Reklama

Kolem zrušené/nezrušené hororovky Allison Road je opravdu živo. Podle dnešního vyjádření Team 17 to vypadá, že hra nemusí být kompletně mrtvá, fanoušci se ale přinejhorším mohou těšit na další zajímavý projekt, který se nebojí být „duchovním nástupcem“. Je to možná trochu přestřelené, ale Side Effect, jak se novinka jmenuje, vypadá opravdu slibně.

Za vývojem nové hry, která je popisovaná jako simulátor hororového experimentu, stojí studio The Drunk Pixel a podle dostupných informací nepůjde jen o hutnou atmosféru. Hra by měla těžit z vašich rozhodnutí a příběh utvářet pod vašima rukama.

Zní to samozřejmě jako to největší možné klišé, ale první obrázky naznačují, že přinejmenším prostředí by mohlo dosud spíše zklamané fanoušky Allison Road potěšit. Side Effect se navíc již brzy podívá na Kickstarter, kde bychom se o hře měli dozvědět více. V tuto chvíli je totiž jisté pouze to, že se vžijeme do role 32letého džentlmena, který žije poklidný život se svou ženou a dítětem. Po nečekané ráně do hlavy a následném únosu se však probouzí na neznámém místě a šílenství může začít.

Jediné, co by mohlo být na překážku, je údajná orientaci na brutalitu, nežli tísnivou atmosféru a psychologický teror, pokud je ale aspoň zčásti pravdivá informace o nutnosti umět se správně rozhodnout, nemuselo by to nakonec dopadnout tak špatně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama