Capcom naznačuje rok plný Resident Evilu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom naznačuje rok plný Resident Evilu

Capcom naznačuje rok plný Resident Evilu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

9. 5. 2016 15:30 2
Reklama

Dosud to s oslavami dvacátého výročí série Resident Evil nebylo zrovna nejžhavější. Vypadá to však, že Capcom má v rukávu nějaké eso, neboť ve své finanční zprávě slibuje, že se máme v druhé polovině roku na co těšit.

Vydavatel má na mysli druhou polovinu finančního roku, tedy od října 2016 až do března 2017. Do té doby má vyjít pouze multiplayerová střílečka ze světa Resident Evilu Umbrella Corps, kterou Capcom označil za pouhé "rozehřání" před "útokem v plném rozsahu" v pozdějších měsících.

Co bude oním útokem v plném rozsahu? Pravděpodobně oznámené remastery dílů 4, 5 a 6, nějaké novinky o remaku Resident Evil 2, možná představení spekulovaného remasteru Resident Evil: Outbreak, záběry z připravovaného CGI filmu Resident Evil: Vendetta, či rovnou oznámení Resident Evil 7. Možného je docela dost, ale stejně Capcom nejspíše svoje plány nafukuje a nakonec z toho nebude nic zázračného.

Na narozeniny prvního dílu Resident Evilu vydal Capcom krátké vzpomínkové video s producentem série Hirojukim Kobajašim, který na prvním dílu začínal jako programátor. Ačkoliv vzpomínání bylo pěkné, k narozeninám by si herní série asi zasloužila větší fanfáry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama