Co se skrývá za Trials of the Blood Dragon?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co se skrývá za Trials of the Blood Dragon?

Co se skrývá za Trials of the Blood Dragon?

David Plecháček

David Plecháček

27. 4. 2016 08:53
Reklama

Série Far Cry si čas od času odskočí pro svůj námět někam jinam. Kromě tradičních číslovaných dílů jsme tu měli Blood Dragon po trojce a Primal po čtyřce. Z logiky věci by dalším dílem mělo být pokračování s číslovkou pět a až po něm nějaká další odbočka, ale evidentně se i z odboček stává slušný byznys a proč je nevytěžit o trochu víc…

Vraťme se ke spin-offu Blood Dragon. Ten po světě sbíral velice kladná hodnocení, především proto, že Ubisoft nabídl svým hráčům něco zcela nového, neočekávaného. A lidé chtějí víc. Po pokračování volají fanoušci po celém světě, a Ubisoft na volání potencionálních kupců slyší. Tchaj-wanská ratingová společnost, jež má na starost videoherní software, údajně zaregistrovala hru Trials of the Blood Dragon, jež by měla vyjít na PlayStationu 4, Xboxu One a PC.

Otázka je, oč se vůbec jedná a zda to má souvislost se sérií Far Cry či nikoliv.

Pokud jste považovali za hotovou věc, že se jedná o klasickou střílečku, možná vás nepotěší spekulace magazínu Destructoid, který naopak očekává, že Trials of the Blood Dragon bude spin-off „závodní“ série Trials, pouze stylizovaná do podobného kabátku jako Blood Dragon. Jistá logika by v tom byla, neboť i Trials patří pod křídla francouzského velikána, ale přiznejme si, bylo by to docela zklamání.

Ubisoft se k celé věci nikterak nevyjádřil, a tak se ptáme vás - na kterou stranu mince se přikláníte vy? Jedná se o Far Cry, nebo o sérii Trials?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama