Ovládejte život a smrt ve hře Valley
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ovládejte život a smrt ve hře Valley

Ovládejte život a smrt ve hře Valley

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 4. 2016 12:06 1
Reklama

Jako blesk z čistého nebe přišlo oznámení hry Valley, sci-fi dobrodružné hry, která hráče posadí do exoskeletonu a dá mu možnost dávat a brát životní energii.

Ve hře se objevíme v zapadlém údolí někde ve Skalistých horách, kde objevíme podivný opuštěný komplex. Zde se oblékneme do speciálního L.E.A.F (Leap Effortlessly through Air Functionality) exoskeletonu, se kterým můžeme okolní přírodou běhat a skákat s nadlidskou rychlostí. Navíc se nám do ruky dostane možnost ovládat život a smrt ve zdejším údolí, což však s sebou nese potenciálně nebezpečné následky.

Příroda v údolí je plná stromů, divoké zvěře i přátelských duchů, ale číhá na nás i nebezpečí v podobě nadpřirozených nepřátel. Čím více však budeme ve hře umírat, tím bude umírat i příroda kolem nás a náš herní styl tak může mít na prostředí zásadní vliv.

Za hrou Valley stojí tým Blue Isle Studios, kteří si udělali mezi hráči dobré jméno snad nejlepším zpracováním "slenderovek" Slender: The Arrival. Valley poběží na enginu Unity a letos v létě bychom hru měli čekat na PC, PS4 a Xboxu One. Podívejte se na oznamovací trailer a screenshoty ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama