Podívejte se na video ze sci-fi Dark Souls
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na video ze sci-fi Dark Souls

Podívejte se na video ze sci-fi Dark Souls

David Plecháček

David Plecháček

12. 4. 2016 15:56 8
Reklama

Deck13 (studio stojící za hrou Lords of the Fallen) očividně zas tak neodbočilo od své dosavadní tvorby. Dosud jsme si o The Surge dělali obrázek spíše jako o něčem, co bude konkurovat slavné sérii Deus Ex, a ačkoli vývojáři dlouho dopředu říkali, že se bude jednat o hru velice obtížnou, tak že se bude jednat o tak naturalisticky futuristické RPG se znatelnými prvky právě tzv. soulsových her, to jsme nepředpokládali.

A ono nejenže to překrásně vypadá, ale ještě lépe mixování jednotlivých prvků funguje. Na internetu začalo kolovat několik desítek vteřin ze záběrů, ze kterých si o žánrovém mixu můžete udělat vlastní obrázek, ale něco nám říká, že počin studia Deck13 by mohl být černým koněm roku 2017.

Šéf studia Jan Klose magazínu Polygon poskytl několik alfa záběrů, ke kterým připojil i příběhové zasazení. The Surge by mělo v několik let vzdálené budoucnosti pojednávat o muži jedné firmy, který bude ve špatný čas na špatném místě. Jako nový zaměstnanec bude zaškolen na práci s exoskeletonem, ale zanedlouho omdlí a probere se až v nezáviděníhodné situaci - v prostorách bývalé práce nikdo nepřežil a všude okolo budou bloudit vraždychtiví roboti.

„Nebude to hra o cestě kolem světa,“ řekl Klose. Svou atmosférou by The Surge připodobnil k Falloutu. „Nebude to tak předvítalné,“ upřesnil svůj popis. „Řekne si ‚Co se to tady děje?‘ a pak hrajete, a zjistíte to. Někdy vám to vykouzlí úsměv na rtech, ale ne nutně proto, že je všechno na světě krásné a blyštivé,“ dodal.

„Totálně jsme se zamilovali do fantaskního prostředí, ale řekněme, že je občas příliš předvídatelné. Jako hráči očekáváme, že se tam něco stane. Ale s naším scénářem si nikdo nemůže být jistý, co očekávat,“ řekl závěrem. Zanechalo ve vás The Surge také tak dobrý pocit jako v nás? Dočkáme se v roce 2017 na PC, PS4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama