Potvrzeno. Forza bude vycházet na PC i XO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Potvrzeno. Forza bude vycházet na PC i XO

Potvrzeno. Forza bude vycházet na PC i XO

Jiří Bigas

Jiří Bigas

31. 3. 2016 10:54 7
Reklama

Microsoft a vývojáři z Turn 10 Studios znovu výslovně potvrdili, že všechny budoucí tituly ze série Forza budou vycházet kromě Xboxu i na PC. Forza Motorsport 6: Apex možná představuje lehce nejistý zkušební krůček, který má prověřit nové teritorium, rozhodně ale nebude tím posledním.

Podle Dana Greenawalta Apex předvede, co vývojáři a Forza na Windows 10 dokážou. “Všechny naše další hry budou vycházet na Windows 10 a Xboxu,” slíbil šéf studia Turn 10. Pochvaloval si přitom možnosti Universal Windows Platform a výhody, které přinese vývojářům i hráčům.

Vedle toho autoři zdůraznili, že Apex zvládne na PC 60 FPS a rozlišení 4K, pokud máte dostatečně výkonný hardware. Jde podle nich o dosud nejvyšší kvalitu, jakou kdy série Forza mohla nabídnout. Zcela pochopitelně. Určitě se podívejte na nové video, které prezentuje poslední záběry ze hry.

Free verze Forzy 6 by měla vyjít ještě letos na jaře, její přesné datum ale neznáme. Další regulérní pokračování Forzy už bylo také oznámeno a oficiálního představení se dočká v červnu na E3. Zatím víme jen tolik, že titulním vozem bude sporťák Lamborghini Centenario.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama