Sniper Elite 4 nás vezme do Itálie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sniper Elite 4 nás vezme do Itálie

Sniper Elite 4 nás vezme do Itálie

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 3. 2016 16:39 6
Reklama

Předchozí spekulace ohledně oznámení nové hry od studia Rebellion se potvrdily a vývojáři představili Sniper Elite 4. Hra vyjde ještě letos na PC, PS4 a Xboxu One.

Pokračování solidní série bude situováno do Itálie roku 1943 a hráč se coby odstřelovač Karl Fairburne připojí do boje proti fašistům po boku místního odboje. “Pokud jeho mise selže, nebude žádná Operace Overlord, žádný Den D a žádné vítězství v Evropě,” lákají autoři na další kampaň hlavního hrdiny.

Jde o první díl, který nebyl podle vývojářů nijak omezen výkonem minulé generace konzolí, a Sniper Elite 4 proto bude fungovat v rozlišení 1080p na PS4 i Xboxu One. Těšit se údajně můžeme na malebná středomořská pobřežní městečka, lesy, horské kláštery i pevnosti nacistů. Podle studia Rebellion mají být některé mapy ze čtvrtého dílu mnohonásobně větší než v minulém dílu.

Sniper Elite 4 bezprostředně navazuje na události trojky. Hra nabídne vedle kampaně i co-op a kompetitivní multiplayerové módy.

K dispozici je zatím jediný obrázek a přibližně minutový teaser, který představuje prosluněné, ale přesto velmi depresivní kulisy fašistické Itálie, která rozhodně není tou prázdninovou destinací, na kterou lákají katalogy cestovních kanceláří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama