Na obalu nové Forzy bude Lamborghini
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na obalu nové Forzy bude Lamborghini

Na obalu nové Forzy bude Lamborghini

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 3. 2016 14:56 9
Reklama

Představení nové Forzy je na spadnutí a jak už nyní víme, těšit se na ni mohou nejen hráči na Xboxu One, ale i PC. Ať už to bude nový Motorsport, anebo spíš Horizon, což je pravděpodobnější (odpovídá to předchozím únikům i dosavadnímu systému vydávání), s jistotou víme, že jeho hlavní hvězdou bude vůz Lamborghini Centenario.

Oficiální auto nové Forzy Microsoft představil prostřednictvím dnešního teaseru. Láká jím na plnohodnotné odhalení a představení novinky, kterého se dočkáme letos v červnu na E3. Jen pro připomenutí, minulý rok se tváří hry stal modrý Ford GT.

Jasné bohužel není tak docela ani to, zda na novince dělají její původní autoři z Turn 10 Studios, nebo Playground Games, kteří mají na svědomí arkádovější větev s podtitulem Horizon. O tom, že bude při příležitosti aktuálního ženevského autosalonu představena Forza Horizon 3, se ale spekulovalo už před časem. Několik lidí z okolí vývojářů to prý prozradilo novinářům.

Mezitím se na internetu objevila informace, že sérii Forza už od vydání prvního dílu v roce 2005 vyzkoušelo 10 milionů hráčů. Není pochyb o tom, že včerejší překvapivé oznámení Microsoftu jejich řady v příštích letech ještě rozšíří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama