Capcom prodlužuje registraci Deep Down
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom prodlužuje registraci Deep Down

Capcom prodlužuje registraci Deep Down

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 2. 2016 13:06 4
Reklama

Po kooperativním RPG Deep Down z produkce Capcomu se v poslední době slehla zem – o hře nic nového dlouho nevíme a šeptanda napovídá tomu, že by projekt mohl být dokonce uložen k ledu. To momentálně nejsme schopni vyvrátit, aktuální situace by však mohla teoreticky našeptávat opaku.

Capcom totiž ve Spojených státech požádal o prodloužení registrace ochranné známky. To je v pořadí již čtvrté s tím, že celkem je možno takto zažádat pouze pětkrát. Do té doby musí být značka aktivně využívána, z čehož vyplývá, že Deep Down buďto vyjde před 11. únorem 2017, nebo vydavatel přijde o práva na značku. Tedy alespoň v USA – v takovou chvíli může samozřejmě dojít například jen ke změně jména, což u japonských her beztak není nikterak neobvyklé.

To samozřejmě nemusí ničemu ještě našeptávat a Capcom se tímto krokem může pouze pokoušet o ochranu duševního vlastnictví, stejně tak by to ale mohlo být nadějným krokem značícím pokračující vývoj hry.

Na oficiální slovo si však ještě budeme muset minimálně chvíli počkat. Teď si můžete tak akorát spravit chuť úvodním přívalem informací, jímž Capcom hru původně v roce 2013 představil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama