Farming Simulator 17 vyjde na konci roku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Farming Simulator 17 vyjde na konci roku

Farming Simulator 17 vyjde na konci roku

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 2. 2016 10:13 3
Reklama

Vývojáři ze švýcarského studia Giants Software oficiálně oznámili vývoj nového velkého Farming Simulatoru. Vydavatelem hry bude opět společnost Focus Home Interactive, která má novinku blíže představit na akci What’s Next v Paříži.

Farming Simulator 17 vyjde koncem letošního roku na PC a konzole. Zatím není jasné, zda se tím myslí jen ty aktuální, nebo i dosluhují generace jako v případě posledního dílu. Viceprezident vývojářského studia Thomas Frey si mnohaletou spolupráci s Focusem v tiskové zprávě pochvaluje s tím, že je to právě toto partnerství, které umožnilo sérii vyrůst v globální fenomén, kterým je podle něj dnes. “Pokaždé, když společně vydáme novou verzi, oslovíme více lidí a těšíme se, že tento dosah v dalších letech ještě zvětšíme,” dodal.

V oficiálním oznámení si vzájemné vztahy pochopitelně pochvaluje i druhá strana, kterou zastupuje prezident Focusu Cédric Lagarrigue. “Farming Simulator představuje výjimečný příběh v herním průmyslu. Zbývá ještě napsat mnoho krásných stránek a ty začínají právě teď se současným vydáním hry na PC a konzolích na konci tohoto roku,” prohlásil Lagarrigue. Naráží tak na skutečnost, že až dosud konzolové verze vznikaly nezávisle na PC verzi a vycházely se zpožděním.

Posledním velkým dílem byl Farming Simulator 15, který vyšel v říjnu 2014 na PC a Mac a loni v květnu pak také na konzole. Farming Simulator 16 zamířil naopak na cestovní a kapesní platformy - handheld PS Vita a mobily a tablety se systémy iOS či Android.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama