Druhá světová se vrátí v Battalion 1944
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhá světová se vrátí v Battalion 1944

Druhá světová se vrátí v Battalion 1944

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

1. 2. 2016 14:49 23
Reklama

Také už máte dost všech těch stříleček ze současnosti či budoucnosti a rádi byste se opět vypravili do dob druhé světové války? Pak pro vás máme alespoň částečné vysvobození. Jmenuje se Battalion 1944 a jde o akci, zpracovanou v duchu Call of Duty 2, běžící na Unreal Engine 4!

Za vývojem Battalion 1944 stojí nezávislé studio Bulkhead Interactive z Velké Británie a jeho zaměstnanci se rozhodně netají vášní ke starším multiplayerovým akcím, právě z kulis druhé světové. Hry jako Call of Duty nebo Medal of Honor jsou přímo zmíněné v tiskové zprávě a nutno dodat, že po zhlédnutí videa k tomu mají vývojáři důvod. Hra totiž bude zaměřena čistě na multiplayerové a vyvolává příjemné vzpomínky.

Nenechte se ale zmást, úroveň technického zpracování je na výši, vývojáři používají nejmodernější technologie a snaží se o co nejpůsobivější ztvárnění zmaru a útrap největšího válečného konfliktu moderních dějin. Hra bude k dispozici pro PC a nové konzole, další podrobnější informace naleznete na oficiálních stránkách a samozřejmě i na Kickstarteru, do kterého by měla hra vstoupit v nejbližších dnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama