Destiny zrudne na svatého Valentýna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny zrudne na svatého Valentýna

Destiny zrudne na svatého Valentýna

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

22. 1. 2016 13:15 6
Reklama

První letošní event v Destiny bude nakonec oslava svátku zamilovaných. Bungie oznámili, že týdenní událost Crimson Days začne 9. února a rozsahem bude odpovídat zhruba halloweenskému Festival of the Lost.

Stejně jako naposledy se i k příležitosti Crimson Days změní podoba zemského Toweru a také se objeví nový herní PvP mód 2v2 Crimson Doubles.

"Mód představí speciální novinku zrozenou z nových herních mechanismů, kterou ocení pouze bitvou ošlehaní milenci," žertuje v popisu herního módu Bungie. "Budete potřebovat tanečního partnera - nejlépe někoho, kdo doplňuje váš styl boje. Oba dva budete mít šanci získat v Cruciblu 'sladkou' odměnu. Abyste získali dárky, budete muset zapomenout na rozdíly a bojovat jako pár."

Popis zní docela legračně a zmínka o nových herních mechanismech dává vzpomenout na přenášení energetických koulích v Riftu a misích v The Taken King. Možná bude muset jeden z hráčů donést kouli do základny, zatímco ten druhý jej chrání před protivníky.

Přesto se jedná o menší zklamání. Druhý rok Destiny i přes slušný start trpí nedostatkem obsahu. Loni touto dobou hráči již procházeli těžkou variantou druhého raidu, který přišel v problematickém DLC The Dark Below. Přesto TDB před rokem místy nabídlo nový obsah, zatímco letos jsme se dočkali jen časově omezených eventů, které byly aktivní jen po krátkou dobu. Crimson Days navíc budou trvat pouhý týden, což je v porovnání s délkou Festival of the Lost a Sparrow League Racing pouze poloviční.

Obsahové sucho Crimson Days pravděpodobně nezvrátí, zvlášť když se ještě před týdnem řešilo, zda první z dvou oznámených eventů nebude zajímavě znějící The Dawning. Takto to vypadá, že pokud k The Dawning dojde, bude to nejspíše ten větší, jarní event.

Nakonec na příští víkend Bungie naplánovali další kolo Iron Banneru, ve kterém mají hráči lačnící po krvi jiných hráčů možnost získat pěkné tematické zbroje a zbraně. Od 26. ledna do 2. února se bude odehrávat elitní klání v Riftu a za odměnu budou padat kusy zbroje s maximálním Lightem 320. Hráči na PlayStationu navíc budou mít šanci dosáhnout na exkluzivní kousky, tak jako minule. Na jejich přehlídku se podívejte do galerie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama