Destiny se chystá na první letošní event
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny se chystá na první letošní event

Destiny se chystá na první letošní event

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

11. 1. 2016 10:35 2
Reklama

Po úspěšných, byť trochu povrchních komunitních eventech Festival of the Lost a Sparrow Racing League, které letos v Destiny nahrazují placená rozšíření, se ve hře objevily první známky další události. Hráči v souborech hry našli zmínky o něčem nazvaném The Dawning, na který při bližším prozkoumání tvůrci již odkazovali.

V databázi hry se nacházejí dopisy a poznámky od NPC z Toweru i z Vestigial Outpost, které se týkají tajemného The Dawning. Dokonce v databázi existuje položka Random Dawning Mask, která potvrzuje, že by další event mohl hráčům nadělit nové helmy a masky jako halloweenský festival.

Navíc tento víkend proběhla malá herní akce - hráči, kteří se o víkendu do hry zalogovali, dostanou zítra exkluzivní emblém Rising Light, jehož popisek říká: "Čas k oslavám uplnynulého roku a pohledu na ten další..." Emblém odkazuje na úsvit, anglicky dawn, a jelikož jej hráči dostanou už zítra, je docela možné, že se tak stane společně se spuštěním eventu.

Bungie se již dříve nechali slyšet, že na první měsíce tohoto roku připravují dva eventy. Ten první by měl přijít zkraje roku a bude rozsahem odpovídat Festival of the Lost, zatímco ten druhý přijde později, bude větší a pozmění herní svět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama