Battlefield 5 se má odehrávat v Japonsku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield 5 se má odehrávat v Japonsku

Battlefield 5 se má odehrávat v Japonsku

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 12. 2015 15:25 8
Reklama

Ve filmové databázi IMDb se objevily první informace o pokračování Battlefieldu. Pokud je tedy můžeme považovat za pravdivé. Zdroj to ovšem není úplně nesmyslný, jelikož tento web díky dabérům, scénáristům a skladatelům katalogizuje i počítačové hry už několik let zcela běžně.

Podle informací IMDb ponese pátý Battlefield podtitul Armageddon a má být uveden na trh v příštím roce, jak se všeobecně předpokládalo. Databáze dokonce informuje o přesném datu vydání. Stane se tak údajně 23. listopadu. Příběh, který má mít na svědomí neznámý Tyler James, bude podle stručné synopse vyprávět příběh vojáka z malého města, který se zapojí do bitvy o Japonsko, a snaží se dostat zpět domů za svou rodinou a přáteli.

Těžko říct, co o tom soudit. Podobně neprůhledně navíc působí i dosavadní seznam herců, kteří se mají podílet na dabingu. Nelze tak vyloučit, že si s fanoušky jen hraje nějaký šprýmař. S jistotou víme od EA jen to, že příští rok by skutečně měl další Battlefield vyjít a že na něm s největší pravděpodobností pracují původní vývojáři z DICE, které letos na jaře výjimečně vystřídalo studio Visceral Games, které má na svědomí tématického levobočka s podtitulem Hardline.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama