DC obdrží nové tratě a deformaci pneumatik
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DC obdrží nové tratě a deformaci pneumatik

DC obdrží nové tratě a deformaci pneumatik

Jiří Bigas

Jiří Bigas

15. 11. 2015 10:12 6
Reklama

Petrova předpověď se nemilosrdně naplňuje a Driveclub očividně čeká další plodný rok plný aktualizací, updatů a rozšíření. Vedoucí vývojového týmu Paul Rustchynsky fanouškům na Twitteru slíbil hned několik zajímavých novinek.

Už příští měsíc do Driveclubu přibude na první pohled malý, ale poměrně zajímavý prvek, a sice deformace pneumatik. Pokud víme, až dosud se o této funkci autoři nikdy nezmínili, ale je to další krůček na dlouhé cestě za formálním i vizuálním perfekcionismem.

Když jsme se podívali na zoubek samostatné expanzi Bikes, řada z vás se zajímala, zda můžeme očekávat kromě nových strojů i čerstvé tratě. I tahle záhada je teď uspokojivě vyřešena. Paul Rustchynsky slíbil, že Evolution Studios neservírují hráčům nové závodní lokace v průběhu příštího roku.

Pokud si chcete udělat konkrétní představu o tom, kolik úsilí vývojáři věnují neustálému vylepšování hry a jací puntičkáři to jsou, podívejte se na záběry z posledního updatu, kterými se Paul Rustchynsky pochlubil na Twitteru. Na trati Nakasendo si autoři vyzkoušeli nové materiály, které mají schopnost samy o sobě vrhat stíny. Kočičí hlavy snad ještě nikdy nebyly tak sexy. Někteří fanoušci se celkem pochopitelně a pragmaticky podivovali tomu, jestli to má vůbec nějaký smysl, když si toho vlastně nikdo nemůže pořádně ani všimnout. Paul Rustchynsky ale tvrdí, že je tenhle technologický fígl nepřipravil o žádný výkon a vynaloženého úsilí očividně nelituje. Blázni!

Ještě někdo pochybuje o tom, že z tohohle ošklivého kačátka vyrostla pořádně vykrmená majestátní labuť?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama