Crytek pracuje na VR hře pro PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crytek pracuje na VR hře pro PS4

Crytek pracuje na VR hře pro PS4

Jiří Bigas

Jiří Bigas

28. 10. 2015 08:35 5
Reklama

Přestože Crytek (Ryse: Son of Rome, Crysis) v minulosti avizoval, že se hodlá stáhnout z vývoje klasických AAA titulů, v Paříži představil ambiciózní VR hru Robinson: The Journey. Premiéru bude mít překvapivá novinka na PS4.

Hráč se chopí role malého chlapce, který ztroskotá na tajuplné planetě. Vaším úkolem bude přežít v nehostinném džungli, seznámit se s její faunou a prozkoumat svět plný tajemství, která čekají jen na vás, abyste je odhalili. O moc konkrétnější být vývojáři nechtěli, zárukou je ale špičkové technické zpracování, které vždy patřilo k tomu nejlepšímu na hrách od Cryteku. Pevně doufáme, že se jim tentokrát podaří oslnivou prezentaci skloubit s neméně atraktivním obsahem.

Samotní vývojáři tvrdí, že hra nemá být úchvatná jen na pohled, ale zaútočit i na vaše emoce díky příběhu. Vedle konzole PlayStation 4 vyjde také na PC. Tak titul ostatně autoři prezentovali ještě v červnu. Pár měsíců nazpět se však část lidí domnívala, že nepůjde o klasickou plnohodnotnou hru. Jak se zdá, Crytek to ale myslí s comebackem vážně a po několika free-to-play experimentech (Hunt: Horrors of the Gilded Age, Arena of Fate, Warface) se vrací v plné polní do mainstreamové produkce. Tentokrát ovšem dal namísto Xboxu (Ryse: Son of Rome) přednost rivalovi od Sony. A je to mimochodem další důkaz, že dinosauří vlna skutečně sílí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama