Destiny oslavuje Halloween eventem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny oslavuje Halloween eventem

Destiny oslavuje Halloween eventem

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

27. 10. 2015 09:56
Reklama

Oslavy Halloweenu v Destiny dávají hráčům možnost zůčastnit se nových questů, získat vzácné masky a bannery, a poprat se v zbrusu nové PvP aréně.

Hráči, kteří poprvé přiletí do Toweru, najdou komunitní hub svátečně vyzdobený pro příležitost probíhajícího Festival of the Lost. U Evy Levante dostanou pytlíček na sladkosti a úkol obejít různé obchodníky na Toweru, kteří je odmění bonbóny.

Pytlíčky se dají plnit i zabíjením nepřátel v PvE a Cruciblu a za každý naplněný pytlíček hráči dostanou vzácnou masku jedné z postav ze hry. Některé masky si hráči ale mohou zasloužit splněním speciálního questu od Evy.

Všechny rare masky budou hráči moci nosit pouze do skončení oslav, ale pokud si je chtějí zachovat, mohou je upgradovat na legendary level pomocí speciálních předmětů Paper Scraps a Paper Glue a masky jim zůstanou napořád. Legendární masky lze získat i zakoupením pokladu v mikrotransakčním Eververse Trading Co.

Tess Everis také nabízí tři nové tanečky, včetně ikonického Thriller od Michaela Jacksona. Tanečky si hráči mohou koupit pouze za zpoplatněný Silver.

Nakonec mapa Cathedral of Dusk, která rozhodně odpovídá strašidelnému pojetí oslav, se odehrává na Dreadnaughtu a podporuje dvanáctičlenné módy Clash, Rift a další.

Festival of the Lost probíhá od včerejška do 9. listopadu. Cathedral of Dusk zůstane v rotaci map i po skončení eventu těm hráčům, kteří vlastní rozšíření The Taken King. Už nyní je však jasné, že se jedná o mnohem lepší komunitní event než loňské rozdání hořících dýňových helem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama