Persona 5 se odkládá na příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Persona 5 se odkládá na příští rok

Persona 5 se odkládá na příští rok

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

17. 9. 2015 14:22 1
Reklama

Co stojí za odkladem pátého dílu JRPG není jasné, nicméně Persona 5 novým trailerem oznamuje, vyjde až v létě 2016. Původně měla Persona 5 vyjít na PlayStation 3 a PlayStation 4 již letos v zimě a to ve všech regionech.

Zda nové datum platí jen pro Japonsko a evropská (a americká) verze budou zpožděné ještě více, není v tuto chvíli jisté. Ze špatné zprávy si ale můžeme vzít něco dobrého, a to třetí trailer, který ukazuje jak kusy z animací, tak i přímo ze hry.

Můžeme si tak všimnout, že hned ze začátku z bortící se pyramidy sebíhá pětice lidí - tedy hlavní trio hrdinů a alespoň dva další, kteří dosud nebyli představení. Že by jedna z postav byla černovlasá dívka s bílým límcem a kočičí či lišcí maskou zhruba z poloviny traileru?

Pak následuje několik pohledů na souboj, každodenní průchod velkoměstem, i průzkum fantastických levelů, do a ze kterých zřejmě skupinku přenáší magická kočka Morgana.

Atlus si vzal několik měsíců k dobru, aby hru dovedl do vyšperkovaného konce a snad se o ní (a o západní lokalizaci) brzy dozvíme něco více.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama