Monster Hunter X ukazuje další  trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Monster Hunter X ukazuje další trailer

Monster Hunter X ukazuje další trailer

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

17. 9. 2015 08:28
Reklama

Tokyo Game Show nás nepřestává zásobit informacemi. Další díl lovecké RPG série Monster Hunter X se ukazuje v novém traileru, ve kterém se můžete podívat na nové zbraně, nové nepřátele a také nový herní mód Nyanter Mode, ve kterém hráči budou moci hrát v kůži kočičího pomocníka.

Mód se nejspíše dočká překladu do anglického Meowster Mode, což by odpovídalo současnému překladu řeči felynů, která je prošpikovaná mňoukáním a slovními hříčkami. Kočičí lovci dokážou všechno, co lidé, takže se můžeme těšit na sběr surovin, průzkum lokací i standardní lov příšer.

Přehlídka nových a rozšířených možností útoků zbraní jen doplňuje zhruba desítku specializovaných videí, kterými se Capcom věnoval na začátku srpna každé zbrani a všem jejím útokům.

Konečně však dostáváme nějaký přehled monster, které se do nového dílu vrátí. Pokud me oči nešálí, tak v traileru figurují Plesioth, Cephalodrome, Royal Ludorth, Yian Garuga, Duramboros, Volvidon, Nerscylla (?), Balngonga, černý Gypceros, Nargacuga, Seltas Queen, Uragaan, Bulldrome, Arzuros, Kirin, Teostra a také soví nováček Hororo-Horuru.

Zároveň mi přijde, že jsem poznal několik oblastí z dřívějších generací - jmenovitě Deserted Island a Flooded Forest z MH3U a Snowy Mountain a Old Swamp z MHFU. Ostatně tvůrci již dříve potvrdili, že MHX se vrátí mapy z předchozích dílů.

Nakonec trailer ukazuje elitní čtveřici monster, kteří jsou tvářemi tohoto dílu. Raizekusu, který vystřeluje zelené blesky. Doslova mamutí Gamuto, který obývá zasněžené oblasti. Vodní elegán Tamamitsune klame vzhledem a jedná se o nebezpečného nepřítele. Nakonec Dinovaldo s ostrým ocasem, se kterým seká jako s mečem. 

Monster Hunter X vychází v Japonsku už 28. listopadu na 3DS. Vydání na západě zatím nebylo stanoveno, ale pokud bude Capcom následovat současný postup, tak se za rok v Japonsku dočkají Monster Hunter X G a my za méně než dva roky obdržíme Monster Hunter X Ultimate.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama