Konami představilo Metal Gear Online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konami představilo Metal Gear Online

Konami představilo Metal Gear Online

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

17. 9. 2015 12:05 4
Reklama

Informacemi nabité video představuje multiplayerovou složku Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, která se na konzolích objeví 6. října a na PC až v lednu. Video sice ukazuje japonskou verzi hry, ale nebojte se, komentář je anglický.

Krátce shrnuto, Metal Gear Online je MGS V.. jen online. Hra se ovládá stejně a hráči mají přístup ke většině totožného vybavení, včetně unášejících balónů.

Prezentace nás provede komplexní tvorbou postavy, včetně výběru jedné ze tří tříd - Infiltrator, Scout a Enforcer. Každý má jisté přednosti: Infiltrator se hodí na boj zblízka a využívá výhod pro stealth. Scouti dokáží označit z dálky nepřátele a vynikají se sniperkou. Enforcer je klasický voják se silnými zbraněmi a výdrží.

Čtvrtou třídu budou představovat unikátní postavy, Konami zatím předvedlo jen Snakea a Ocelota. Snake bude moci na nepřátele vystřelovat svoji robotickou ruku (fakt) a Ocelot si v boji poradí se dvěma revolvery.

Vývojáři poté představili herní mód Bounty Hunter, ve kterém je třeba vyčerpat respawnovací limit nepřátelského týmu dříve než protivníci to provedou vám. Respawnovací body můžete navýšit, pokud pomocí balónu unesete nepřítele, který nasbíral mnoho fragů. Jejich počet se pak přidá do vašeho limitu.

Hráči se při souboji mohou spojit do partiček, které mezi sebou sdílejí informace z bojiště. Pokud si s jiným hráčem zasalutujete, budete propojeni. Čím více budete se spoluhráči takhle hrát, tím více se upevní váš vztah a tím více informací můžete dostat.

Určitě se na video podívejte, ukazuje fantastickou kooperativní akci. Metal Gear Online momentálně vypadá jako stejně tak skvělá nadstavba jako GTA Online. Pokud vám však nevadí sledovat hru s japonským komentářem, nenechte si ujít hodinový záznam hry, ve kterém uvidíte i kamuflážní tanga.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama