V AC Syndicate bude řádit Jack Rozparovač
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V AC Syndicate bude řádit Jack Rozparovač

V AC Syndicate bude řádit Jack Rozparovač

Jiří Bigas

Jiří Bigas

15. 9. 2015 09:15 6
Reklama

Na tiskovce Sony se neobjevovaly samozřejmě jen její first party tituly, ale došlo i na silné multiplatformní značky. Chybět tak nemohl ani Assassin's Creed Syndicate, pro nějž Ubisoft představil první velké příběhové DLC.

Rozšíření nazvané Jack the Ripper nám, jak už ostatně samotný název napovídá, dovolí prozkoumat jednu z největších kriminalistických záhad všech dob. Nechvalně proslulý sériový vrah Jack Rozparovač, který masakroval v roce 1888 prostitutky ve Whitechapelu, patří mezi nepostradatelné rekvizity viktoriánské Anglie. Ve videoherním světě s ním ostatně měřil síly už i proslulý Sherlock Holmes.

Že bychom se tak nakonec prostřednictvím Assassina mohli dozvědět, kdo se pod touto přezdívkou ukrýval? DLC půjde koupit samostatně a bude rovněž součástí season passu. Zatím ale není jasné, kdy rozšíření vyjde. Dosud jsme věděli jen o balíčku Darwin and Dickens Conspiracy, který obdrží předobjednavatelé Assassin's Creed Syndicate. V něm bude hráč pomáhat dvěma z největších myslitelů období průmyslové revoluce.

Určitě se podívejte na atmosférický trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama