Project Morpheus od Sony mění jméno
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Project Morpheus od Sony mění jméno

Project Morpheus od Sony mění jméno

Jiří Bigas

Jiří Bigas

15. 9. 2015 08:34 3
Reklama

Virtuální realita od Sony a její headset mění název, na který jsme si pomalu už všichni zvykli a vzali jej za svůj. Ale když se z Natalu mohl stát Kinect, proč by se z Project Morpheus nemohlo stát PlayStation VR?

Nový název firma oznámila na své tiskovce, která předcházela veletrhu Tokyo Game Show 2015. Sony údajně doufá, že nové zařízení způsobí mezi zákazníky senzaci. Přímo na japonské akci má pak v dalších dnech být k vidění celá řada zkušebních her a demoverzí připravovaných titulů.

I když už známe jméno hardwarové novinky, datum jejího vydání stále nikoli. Dříve Sony tvrdila, že zákazníkům se dostane VR headset do rukou v první polovině příštího roku, ale vůbec bychom se nedivili, kdyby se tak stalo třeba až po E3. Tam by mohla firma zařízení ideálně “prodat” běžném spotřebiteli.

Více informací bychom se mohli dočkat ještě na podzimním veletrhu Paris Games Week, kde má mít Sony další tiskovku. Vývoj brýlí jde údajně velmi dobře a v přípravě jsou desítky first i thrid party her. Nic konkrétního nevíme ani o ceně, tedy kromě slibu, že “bude tak nízká, jak to jen bude možné”.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama