Capcom oznámil nový Resident Evil
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom oznámil nový Resident Evil

Capcom oznámil nový Resident Evil

Jiří Bigas

Jiří Bigas

15. 9. 2015 08:02 4
Reklama

Tisková konference Sony nám kromě jiného přinesla zprávu, že je na cestě nový Resident Evil. Nepůjde o další regulérní číslované pokračování, ale vedlejší díl.

Resident Evil: Umbrella Corps má být úplnou novinkou v rámci této série. Nemá prý přímo navazovat na žádný z předchozích dílů ani spin-offů. Půjde o kompetitivní hybridní first/third-person střílečku a vyjde na PS4 příští rok.

Tato krycí akce má společně s remastery a remaky starších her podle Capcomu připomenout 20. výročí série, které budeme slavit už příští rok. O hře zatím nemáme k dispozici mnoho podrobností, zjevné ale je, že v boji přijdou ke slovu nejen konvenční zbraně a půjde o značně frenetickou záležitost, která se ještě více vzdaluje kořenům série.

Zmínky o titulu tohoto jména se objevily už v červenci. Capcom si tehdy nechal jméno zaregistrovat v Evropě a Japonsku, což se pochopitelně neobešlo bez povšimnutí fanoušků. Pevně doufáme, že novinka dopadne výrazně lépe než Resident Evil: Operation Raccoon City z roku 2012 od Slant Six Games, který Umbrella Corps připomínají asi nejvíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama