Designér Castlevanie si hraje s Mario Makerem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Designér Castlevanie si hraje s Mario Makerem

Designér Castlevanie si hraje s Mario Makerem

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 9. 2015 10:33 1
Reklama

Super Mario Maker pro Wii U si v recenzích vede výborně. I když jde o úplnou novinku, už nyní se ukazuje, jak velký potenciál mají komunitou vytvořené úrovně. Co když ale dáte tento editor do rukou skutečnému hernímu vývojáři?

Herní designér a někdejší producent série Castlevania Kodži Igaraši momentálně dělá na hře Bloodstained: Ritual of the Night. To mu ale nebránilo, aby si vyzkoušel Super Mario Maker a něco v něm postavil. No něco… Jak trefně podotýká web VG247, skutečný potenciál této hry křížené s editorem vyjde na povrch, když ji dostane do rukou pravý odborník. Výsledkem má být jedna z nejstrašidelnějších úrovní.

Jak to dopadne, když se skuteční herní designéři chopí Mario Makeru, se rozhodl zjistit Polygon a je to opravdu super nápad. Kodži Igaraši má být prvním slavným vývojářem, kterého server oslovil, další by ale měli následovat. Na výsledek jeho snažení se určitě podívejte ve videu. Už začátkem srpna jsme psali, že jednu z úrovní pro Mario Maker vyrobil i autor Raymana Michel Ancel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama