Film podle Just Cause se začne brzy natáčet
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Film podle Just Cause se začne brzy natáčet

Film podle Just Cause se začne brzy natáčet

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

9. 9. 2015 16:40 5
Reklama

Vypadá to, že na film Just Cause se nezapomnělo a třetí díl herní série se podepíše na jeho filmovém zpracování. Svoji vizi pro filmové dobrodružství Rica Rodrigueze představil producent filmu Adrian Askarieh.

"Just Cause 3 má strhující příběh. Rico se vratí na Medici, kde se narodil a kde byla jeho rodina zavražděna. On se vrací, aby udělal to, co dělá nejlépe - rozvrátil tamější diktátorský režim."

Přirovnání k dalším filmům však nehledal Askarieh daleko v osmdesátkách, kde borci osvobozovali malé státy od zlých diktátorů: "V otázce akce si myslím, že Just Cause má stejné právo na nálepku akčního filmu jako Rychle a zběsile." Filmový Just Cause by sdílel s automobilovou sérií premrštěnou a výbušnou akci.

Kdy by se však mělo začít natáčet, nechtěl producent specifikovat: "Uvidíme. Jsme blízko. Čím větší je úspěch Hitman: Agent 47, tím snazší to bude odpíchnout.

Nejnovější filmový Hitman dosud nesbírá, mírně řečeno, zrovna nejlepší hodnocení, ale jeho tvůrcům se rozpočet 35 milionů dolarů v současnosti téměř dvojnásobně vrátil. Zřejmě i na plešatého zabijáka platí efekt filmového Resident Evilu...

Zajímavé je i Askarieho přání vytvořit filmový svět, podobný třeba tomu od Marvelu, ve kterém by se odehrávaly filmy podle Just Cause, Hitmana, Tomb Raidera, Deus Ex a Thiefa. Asi by nedocházelo k velkým marveloidním team-upům, neboť Deus Ex by se odehrával v budoucnosti a Thief v minulosti, ale asi to nebude neproveditelné - Askarieh s výjimkou Tomb Raidera vlastní práva k potenciálním filmům podle všech zbylých značek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama