Příští film Resident Evil bude opravdu poslední
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příští film Resident Evil bude opravdu poslední

Příští film Resident Evil bude opravdu poslední

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 8. 2015 11:38 8
Reklama

Snímek Resident Evil: The Final Chapter, který přijde do kin až v roce 2017, celou filmovou ságu, jak už název napovídal, opravdu uzavře. Komečně superúspěšná hollywoodská série rozporuplně přijímaných adaptací se tak se stříbrným plátnem rozloučí.

Že filmová sága s posledním dílem skončí, definitivně potvrdila herečka Ali Larter, která si v sérii střihla roli Claire Redfield. Serveru IGN se přitom svěřila, že ságu považuje za výjimečný úspěch. “Jsem jim vděčná (Mille Jovovich a Paulu W.S. Andersonovi, pozn. red.), že si mě vybrali. Jsem ráda, že to není o sedmi mužích a jedné ženě. Chci tím říct, že tu jsou dvě silné ženy, které spolu nesoupeří,” uvedla herečka na konto série.

Podle ní je skvělé, že se ženské hrdinky nestaly v Resident Evilu obětí některého z obvyklých klišé, která na ně často číhají. Ali Larter vnímá hollywoodskou adaptaci jako film o ženské síle a silných hrdinkách. Naneštěstí se nemohla podělit o žádné detaily k příběhu posledního filmu, ale scénář je podle ní úžasný. “Jsem nadšená, že jsem zpátky,” dodala s tím, že fanoušci se mají rozhodně na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama