Do Destiny přibydou dva nové PVP módy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Destiny přibydou dva nové PVP módy

Do Destiny přibydou dva nové PVP módy

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 8. 2015 10:23 4
Reklama

The Taken King otřese nejen příběhovou kampaní Destiny, ale přinese změny i do Cruciblu, kde se guardiani střetávají v bojích proti sobě. Bungie v rozhovoru pro Game Informer představili dva nové herní módy, které nabídnou poněkud odlišnější zábavu než ty stávající.

O Mayhemu se vývojáři už dříve zmínili jako o akčním šílenství, ve kterém se zvyšuje rychlost nabíjení superútoků a granátů. Explozivní herní mód tvůrci zamýšlejí trochu jako experiment, kterým chtějí zjistit, zda mají hráči o takový mód zájem.

Druhá novinka bude mód Rift, který připomíná klasické CTF, ale se zásadními změnami. Dva týmy o šesti hráčích se střetnou v arénách, v jejichž středu se nachází energetická koule nazvaná Spark. Tu hráči musejí chytit a donést do základny protivníků. Se Sparkem se však hráči nesmějí loudat - na úspěšný gól mají 75 vteřin, po kterých je koule zabije.

S Riftem chtějí Bungie do hry dodat PVP mód, který hráčům dává konkrétní cíle. Na rozdíl od CTF, který tým odmění bodem pouze pokud je vlajka donesena do cíle, Rift odmění hráče body i za částečný postup.

Zároveň s informacemi o nových módech se Game Informer pochlubil krátkou analýzou osmi nových map, které s The Taken King do Crucible přibydou. Lze mezi nimi najít velice zajímavé kousky - jedna se nachází v posledním lidském městě na Zemi, další nás zavede opět do zarostlé Evropy, jiná se odehrává na Merkuru a jedna fialovým světlem zalitá mapa se nachází v Reefu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama