Bungie se rozpovídalo o The Taken King
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bungie se rozpovídalo o The Taken King

Bungie se rozpovídalo o The Taken King

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 6. 2015 12:13 2
Reklama

Konference Sony také přinesla první pohled na nový obsah, který přinese rozšíření The Taken King. To by mělo přijít se dvěma novými lokacemi, novým raidem, třemi novými specializacemi pro hratelné třídy a také s novými nebezpečnými nepřáteli, kterým se říká Taken.

Příběh se bude točit okolo krále Takenů, hrozivého boha Oryxe, kterému se opravdu nelíbí že pozemští Guardiani zabili jeho syna Crotu. Příběhové mise začínají na jednom z měsíců Marsu. Ihned po příletu na Fobos se situace zvrtne a místo boje s Cabalskými jednotkami se snažíte přežít invazi Takenů, kteří přichází skrze časoprostorové brány.

Po Fobosu se akce přesune na Oryxovu obří vesmírnou loď Dreadnought, kde se bude odehrávat zbytek obsahu, včetně velkolepého raidu, na jehož konci bude stát sám Oryx. Z kousků informací od vývojářů to vypadá, že Dreadnought skutečně bude plně navštivitelná lokace podobně jako současné planety.

Oryxova armáda Takenů se skládá z unesených zástupců ostatních ras, které Oryx přetvořil v něco jiného, horšího. Tito nepřátele mají nové schopnosti, dokážou se teleportovat, klonovat a překvapit hráče zvyklé na klasické jednotky, například tím, že někteří místo klasických střel náhle plivou oheň.

Jelikož je na E3 ke hraní první mise z rozšíření, někteří si už vyzkoušeli nové tři podtřídy. Ohnivé kladivo pro Titány má užitečnou vlastnost, že po dopadu exploduje okolní jednotky. Hunteři s magickým lukem mohou střílet oslepující granáty, insta-kill šíp nebo proud zpomalujícího pole, který dokáže protivníky lapit. Warlockové si mohou užít pocit císaře Palpatina a své nepřátele sežehnout vyvolanými blesky.

Nový PvP mód Mayhem pak nabízí akční šílenství, které jinde hráči nenajdou. V tomto módu je urychlené nabíjení granátů a superschopností a zápasy se tak odehrávají v intenzivních a explozivních střetech, kdy je lepší vyčkávat v bezpečí, dokud nejste připraveni své protivníky sežehnou či rozdrit dobře mířeným superem.

Destiny: The Taken King vyjde 15. září a hráčům s PlayStation nabídne exkluzivní gear, multiplayerovou mapu a jeden strike navíc. Hra vyjde jak v klasické verzi za 40 dolarů, tak sběratelské společně s kompletní hrou, rozšířeními The Dark Below a House of Wolves, skutečnou Strange Coin, plakátem, knížečkou a nálepkami. Sběratelská edice zájemce přijde na dvojnásobek a vyjde pouze s verzemi hry pro PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama