Nový Warhammer ukazuje principy coopu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Warhammer ukazuje principy coopu

Nový Warhammer ukazuje principy coopu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

23. 7. 2015 10:24
Reklama

Určit, zda Warhammer: End Times - Vermintide bude jen Left 4 Dead 2 s krysami, je zatím brzo, ale já vůči hře zůstávám optimistický. Navíc není třeba vždy znovu vynalézt kolo. L4D s krysami by mi stačilo. Kooperační FPS ze světa Warhammeru se blíže představuje v prvním vývojářském deníčku.

Vývojáři se chlubí, jak se jim povedlo dosáhnout správného pocitu z rozmlácení přerostlé krysy obřím kladivem a že správně udělat souboj se zbraněmi na blízko prostě snadné není. Ostatně mají zkušenosti ze středověkých rubaček War of the Roses a War of the Vikings.

Zajímavý bude i postupné zlepšování výzbroje. Hráči budou postupně nacházet lepší zbraně pro svoji vybranou třídu hrdiny. Lepší zbraně navíc schopnostmi připomínají klasické magické zbraně z RPG. Luk, který vrací šípy do toulce nebo dýka, která svého vlastníka léčí, se budou proti zástupům Skavenů hodit.

Hráči budou všichni během hry odměňováni novými zbraněmi a není důležité, kolik krys na cestě zabili, ale že se vůbec cestou prokosili.

Doufám, že se příští deníček bude věnovat speciálním krysám, ze kterých jsme měli možnost ve videu vidět jen monstrózní horu svalů, ale švédští vývojáři už dříve prozradili, že na hráče budou čekat i krysy s rotačním kulometem nebo krysy s dlouhým hákem, které mohou hráče lapit a odvést od skupiny.

Sakra, hned mám chuť si zahrát L4D... Ale nebudu muset čekat dlouho. Warhammer: End Times - Vermintide by měl vyjít na PC, PS4 a Xbox One ještě tento rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama