Obal MGS V už nenese Kodžimovo jméno
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obal MGS V už nenese Kodžimovo jméno

Obal MGS V už nenese Kodžimovo jméno

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 7. 2015 13:52 23
Reklama

Začíná to už být trochu obehrané. Ale ano, z obalu Metal Gear Solid V: The Phantom Pain opět zmizelo jméno Hidea Kodžimy.

Jak si povšiml jeden z uživatelů fóra NeoGAF, po několika veletočích se jménem otce série Metal Gear z poslední verze obalu chystaného dílu zmínka o Kodžimovi a jeho vedení opět zmizela. Na krabičce chybí klasická formulka "A HIDEO KOJIMA GAME" i logo týmu Kojima Productions, který se měl podle posledních zpráv z víkendu už rozpadnout. Na jeho místě najdeme jen logo enginu Fox.

Když naposledy v březnu zmizelo Kodžimovo jméno z oficiálních stránek Konami a některých propagačních materiálů, fanoušci na to reagovali s velkou nelibostí a právem se zlobili na vydavatele, že hlavnímu designérovi upírá právo “podepsat” se pod tituly, u nichž jeho autorství nemůže nijak zpochybnit ani skutečnost, že se zřejmě po vydání pátého dílu MGS cesty obou dlouholetých partnerů rozejdou. Konami alespoň částečně začátkem dubna pod tlakem veřejného mínění couvlo, ovšem teď to vypadá, že se Kodžima na krabičce nakonec přeci jen neobjeví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama