Ubisoft chce oznámit ještě jednu AAA hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft chce oznámit ještě jednu AAA hru

Ubisoft chce oznámit ještě jednu AAA hru

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 5. 2015 12:19 14
Reklama

Trochu ve stínu včerejšího oficiálního odhalení Assassin’s Creed Syndicate a odsunu akce The Division na příští rok zůstala ještě jedna zajímavá zpráva z centrály Ubisoftu.

Ubisoft má totiž v přípravě nějakou neoznámenou AAA hru, o kterou se zatím nechce podělit s veřejností. Ještě zajímavější ale je, že ji vydavatel nehodlá představit ani na blížícím se veletrhu E3. Místo toho se máme dozvědět, oč jde, nestandardně až na podzim. Co je ale vůbec nejpodivnější, titul oznámený až závěrem roku by přitom měl vyjít nejpozději na jaře 2016. Tedy záhy po zmíněném odhalení.

Šéf Ubisoftu Yves Guillemot odmítl naznačit, zdali jde o úplně novou značku, nebo pokračování nějaké zavedené série. V každém případně je trochu zvláštní, kolik tajností s projektem firma nadělá a že jeho představení se nedočkáme na E3. Mohlo by to snad naznačovat možnou souvislost s nějakou jinou licencovanou značkou, která teprve bude oznámena? Nevíme. Podle toho, jak o hře ale Ubisoft referuje, se zdá, že půjde rozhodně o něco většího než byla třeba hra Grow Home, kterou také firma zčistajasna oznámila a velmi záhy vydala.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama