Lionsgate a Telltale začnou spolupracovat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lionsgate a Telltale začnou spolupracovat

Lionsgate a Telltale začnou spolupracovat

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

24. 2. 2015 19:43 3
Reklama

Filmová produkční společnost Lionsgate společně s herním studiem Telltale pracují na novém vlastním projektu, který propojí hry a TV seriál.

Lionsgate (John Wick, Hunger Games, Child 44) učinili značnou investici" do nezávislého studia, které je známé vydáváním svých her ve stylu seriálů. Jejich společný super pořad" bude zčásti hra a zčásti seriál. Jednotlivé epizody budou obsahovat jak televizní část, tak i interaktivní kus příběhu. Obě části budou stejně důležité a společně dají dohromady jeden celek.

Generální ředitel Telltale Kevin Bruner v rozhovoru pro Entertainment Weekly zdůraznil, že se nejedná o hru s doprovodným seriálem nebo seriál s přilepenou hrou. Pro nás je to velice přirozený vývoj interaktivního vyprávění příběhu, které jsme v branži prorazili," uvedl Bruner v rozhovoru.

Ohledně příběhu nového projektu obě strany mlčí, nicméně se bude jednat o něco zcela původního. Spolupráce s Lionsgate navíc otevírá Telltale dveře k dalším značkám, možná již ke zmíněným Hunger Games nebo třeba seriálu Mad Men, který letos začne svoji poslední sezónu.

Telltale má v plánu pokračovat v produkci jak epizodických adventur, tak i nových super pořadů". V současnosti studio vydává dvě série: Tales from the Borderlands a Game of Thrones. Tento rok by se ještě měla objevit adventura Minecraft: Story Mode a třetí sezóna The Walking Dead.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama