Deep Down kompletně mění koncept
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deep Down kompletně mění koncept

Deep Down kompletně mění koncept

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 2. 2015 12:31 2
Reklama

Pokud se těšíte na vydání akce Deep Down, pak pro vás máme špatnou zprávu - hra podle šéfa vývoje Jošinoriho Ona ještě nějaký čas nevyjde. Důvodem však je kompletní změna konceptu a výsledné podoby, ke které se v Capcomu rozhodli.

Ono tuto informaci uvedl v rozhovoru pro japonský magazín 4Gamer a naznačil i důvody, které k tomuto rozhodnutí vedly. „I když možná trochu předbíhám, rádi bychom ukázali kompletně odlišnou formu, než jsme dosud prezentovali. Celkový koncept se stal od oznámení mnohem větším a předchozí design jednoduše nebyl dostatečně dobrý,“ řekl Ono. Hned v zápětí vyvrátil, že by byl vývoj zrušen, byť o tom mnozí rádi často spekulují.

Fakt, že vývojáři tak hluboce přemýšlí nad výslednou podobou hry, je v souladu s předchozími prohlášeními o dlouholeté trvanlivosti. Lidé z Capcomu věří, že by hra mohla bavit hráče déle než deset let a z tohoto ohledu je nutné zajistit, aby už na startu byla co nejlepší. Spekuluje se také o tom, že ona kompletní změna má souvislost s případným zrušením free to play modelu, na podobné řeči je ale stále času dost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama