The Order: 1886 na YT prošel za pět hodin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Order: 1886 na YT prošel za pět hodin

The Order: 1886 na YT prošel za pět hodin

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 2. 2015 08:08 39
Reklama

Na serveru YouTube se objevil kompletní průchod hrou The Order: 1886. A to ještě předtím, než se hra začala prodávat, nebo vyšly první recenze. Časomíra se zastavila na pěti hodinách.

Na kanálu PlayMeThrough je k dispozici walkthrough od A do Z. Prolog, 16 kapitol a závěrečnou pasáž jeho autor absolvoval za pět hodin včetně animací. Ty podle prvních informací zabírají skoro polovinu z celkového času a nejdou údajně přeskočit.

Tato pro Sony, Santa Monica Studio a Ready at Dawn nepříjemná novinka vyšla najevo jen několik dní poté, co se minulý týden opakovaně spekulovalo o skromné délce hry, proti čemuž se vývoáři ohrazovali. Naštěstí se nepotvrdily zvěsti, že hru pokoříte za tři hodiny, ale od titulu, který neobsahuje multiplayer, bychom si určitě představovali kampaň alespoň průměrného rozsahu, tedy cca 8-10 hodin.

Někteří diváci, kteří si pustili celý záznam, nicméně poukazují na skutečnost, že autor videa hrou vysloveně prolétl, aniž by její svět podrobněji zkoumal. Požitkáři mezi námi si tak ve výsledku mohou klidně užít hru o nějakou hodinu déle, aniž by svou pouť křečovitě natahovali. Pravdu se dozvíme už za pár dní.

Hra vychází už 20. února a Jarda ji má k dispozici od pátku. Nemůžeme vám prozradit, co na ni říká, nebo okomentovat její délku, nicméně hru už pokořil a chystá recenzi, kterou vydáme bezprostředně po uvolnění embarga.

Vývojáři ze studia Ready at Dawn se odmítli nadále ke spekulacím ohledně délky hry jakkoli vyjdařovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama