Shadow Realms od BioWare bylo zrušeno
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadow Realms od BioWare bylo zrušeno

Shadow Realms od BioWare bylo zrušeno

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

9. 2. 2015 21:59
Reklama

Jako blesk z čistého nebe přichází zpráva, že temná fantasy multiplayerovka od BioWare, která se dočkala oznámení na Gamescomu 2014, byla dnes oficiálně zrušena.

Hra měla nabídnout asymetrický multiplayer, ve kterém se čtyři hráči měli utkat s Shadow Lordem, kterého by ovládal pátý hráč. Ano, princip hry zní přesně jako Evolve, který se dočkal vydání včera.

Možná i proto se Bioware svůj tajemný projekt rozhodli utnout ještě takto zkraje. Oficiálně v oznámení vývojáři své rozhodnutí nijak nevysvětlují. Hlavní manažer BioWare Austin, Jeff Hickman vysvětluje, že se tvůrčí tým nyní bude soustředit na Dragon Age: Inquistion, další Mass Effect, novou IP a především Star Wars: The Old Republic. S MMORPG ze světa Hvězdných Válek má BioWare pro letošek velké plány, a tak se ruce navíc určitě budou hodit. Přesto mi přijde, že lze přes korporátní optimismus ve zprávě najít kousky hořkosti.

Oznámení Shadow Realms předcházela tajuplná virální kampaň, která nás loni v létě docelazaujala. Odhalení Shadow Realms na evropské výstavě vyvolalo rozporuplné reakce od hráčů, kteří čekali tradičnější RPG a ne multiplayerový titul. Hra se nakonec ani nedočkala plánovalé uzavřené alfy, která byla ke konci minulého roku po interním rozhodnutí odložena na neurčito.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama