Bioware představují Shadow Realms
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bioware představují Shadow Realms

Bioware představují Shadow Realms

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 8. 2014 09:38 5
Reklama

Nejnovější počin a nová IP studia Bioware skutečně nese název Shadow Realms a bude multiplayerovým RPG, které však i přes svoji online povahu slibuje silné vyprávění. Navrch přidává epizodicky vydávaný obsah s příslibem strhující podívané ve stylu těch nejlepších televizních seriálů. Sledovat můžete rovněž prémiovou ukázku ze hry.

Titul je vyvíjen ve studiu Bioware Austin a představuje hratelnost ve své podstatě podobnou včera přiblíženému Fable Legends nebo například Evolve. V Shadow Realms se čtyři hráči ujímají role speciálně nadaných hrdinů, kteří se postaví jedinému záporákovi - Shadow Lord. Ten ve hře ovládá vše podstatné a snaží se naši statečnou čtveřici zastavit v boji, jenž trvá již dlouhá staletí.

Bioware při této příležitosti rovněž spouští novou oficiální stránku, na které se můžete již nyní přihlásit o vstup do alfaverze. Není-li vám tedy styl vyprávění Bioware cizí a nemáte-li především strach z toho, že se toto slavné studio vydává cestou online hry, určitě se o své místo přihlaste! Hra poběží na enginu Frostbite třetí generace je oznámena zatím pouze pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama