Konečně půjdeme v The Sims 4 do práce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konečně půjdeme v The Sims 4 do práce

Konečně půjdeme v The Sims 4 do práce

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

5. 2. 2015 07:42 2
Reklama

Interaktivní povolání si hráči přáli prakticky už od samotného počátku série. Různá rozšíření pro různé díly tu a tam přinesly možnost podnikání ve vlastním obchodě, detektivní práci, lovení duchů na cizích pozemcích nebo i drastičtější změnu obydlí Simsousedů, když jste svého Simíka učinili návrhářem interiérů. The Sims 4 spoustu těchto nápadů dává dohromady do prvního většího rozšíření Get to Work, které by se mělo objevit v dubnu.

Oznamovací trailer ukazuje, že rozšíření nafoukne poměrně chudou nabídku kariér ze základní hry o práci doktora, policisty, vědce a podnikatele, se kterými se vydáme do práce a budeme mít kontrolu nad tím, jak přesně probíhá jejich den.

Doktor bude léčit pacienty, provádět nečekané operace a také se starat o příchod nových Simíků na svět. Policisté budou vyšetřovat místa zločinu, vyslýchat podezřelé a zatýkat ty, proti kterým svědčí důkazy. Vědci se budou samozřejmě věnovat vědě, zkoumat nové živočichy a zabývat se vynalézáním přístrojů, které ostatním Simíkům buď pomohou nebo naschvál uškodí.

Podnikání jako by vypadlo z oka (dle mého názoru velice podařeného) datadisku druhé generace a budeme se tak moci zabývat prodejem třeba vlastního umění, knih, oděvů nebo i pečiva a dortů. Samozřejmě, že si naše nové pracoviště uzpůsobíme přesně dle našich potřeb a vkusu.

S rozšířením se objeví nová sousedství s novými budovami, do kterých budou Simíci dojíždět a pracovat v nich. Maxis se snaží odprostit od neduhu předchozí generace a budovy tak budou plně průchozí a ne jen velké objekty. Nové dovednosti jako fotografování či pečení se pak promítnou do úspěchu v nových pracovních pozicích. A na úplný konec bychom se měli dočkat návratu i mimozemšťanů, kteří čekají v jiné dimenzi, až k nim vědci otevřou interdimenzionální bránu.

Nezní to úplně špatně, jen mi opět přijde, že toho obsahu bude v expanzi trochu málo. Jak Open for Business (TS2), tak Ambitions (TS3), tedy rozšíření s podobným tématem, přišly s větším počtem nových povolání a možností. Ze zkušenosti víme, že Maxis není studio, které by v oznámeních něco zatajovalo, takže Get to Work zřejmě opět přijde naplněné jen z části, navíc za poměrně vysokou cenu 40 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama