Bude mít Fahrenheit pokračování?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bude mít Fahrenheit pokračování?

Bude mít Fahrenheit pokračování?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 1. 2015 10:12 11
Reklama

Vypadá to, že francouzské vývojářské studio Davida Cage, Quantic Dream, si na nás něco chystá a dává o tom světu vědět zatím nic neříkající webovou stránkou nadepsanou „7 DAYS“. Zkrátka a dobře, vypadá to, že bychom se za týden mohli něčeho dočkat – ostatně o tom, že Quantic Dream vyvíjí něco pro PlayStation 4, příliš pochyb nemáme a již dlouhou dobu se šušká o tom, že to nebude pouze remake Beyond: Two Souls pro PS4.

Podívejte se na onu stránku sami a pojďte si s námi vesele zaspekulovat. Pozadí stránky je pokryté ledem a popsané  řadou slov, z nichž se dá dokonce poskládat fráze „Guilt is a chilling feeling.“ To bylo jedním z hesel doprovázejících vydání výborného Fahrenheitu, za oceánem známém jako Indigo Prophecy. A ti, co si Fahrenheit pamatují, jistě ví, že se jeho příběh okolo zimy točil dost zásadním způsobem. Pod článkem se pak můžete podívat na cover art Fahrenheitu a sami tak onu podobnost posoudit.

Na druhé straně je však třeba mírnit nadšení – Quantic Dream ještě nic konkrétního neoznamuje a popravdě, v současné době ani není jisté, že za onou stránkou skutečně Quantic Dream stojí. Pokud ano, a pokud bychom se snad měli dočkat remaku či pokračování Fahrenheitu, tak bychom se rozhodně nezlobili. Co na to říkáte vy?

Bude mít Fahrenheit pokračování?
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama